HTML

Út a riviérára

Egy hosszú út melynek végén a várva várt hétvége

Friss topikok

  • Tancos: Szia Megértem, hisz nagyon sokat dolgoztok. A sulyommal kapcsolat tartom, a futás sokat segít. Má... (2012.04.04. 21:25) London
  • Hella1975: Áprilistól várhatólag meglesz a kihúzható kanapé is. lesz hol aludni. :) (2012.02.19. 21:26) Élmények
  • LeAg: Miutan a Cannes-i fesztival idejen jöttök, talan lesz "egy-ket" CELEB akiket latni fogtok... :-) I... (2011.10.25. 18:20) Köszönet
  • Tancos: :) (2011.10.24. 19:09) ANGLIA
  • Tancos: Hugi is elkezdte. Remélem sikerült neki is elérni mindazt amit nekem. Kolleganőm is csinálja illet... (2011.10.20. 07:59) Snadwich party

Linkblog

Harmadik és Negyedik nap

Tancos 2014.04.02. 21:54

81,2 kg

Harmadik nap

Kedden megvolt a menetgyakorlat. 13 km közel 3:30 óra alatt. Lassú tempó, de tekintettel kellett lenni a többiekre is. Hogy bírjam szusszal, benyomtam egy banánt még itthon. Majd még bentről indulás előtt 1-1 narancs, banán, alma és gyömbér mixet, némi tablettás c-vitaminnal és B vitaminnal. Ilyenkor szoktam vinni magammal sárgarépát apróra (kb 4-7 cm-es) darabolva. Már a többiek is úgy jönnek oda, hogy: - Kaphatunk a répádból. ez mindig poénba megy átt, vagy általam, vagy mások által.

A séta végén honvédségi gulyásleves,2 db kroaszan és egy csokis fánk volt az ebéd. Én bizniszeltem az egyik kollegával és megkaptam tőle a péksütiket. Ővé lett a leves. Leültem vele szemben a péksütiket beraktam a családnak a táskába, majd elővettem az almát, 2 db narancsot és egy banán, ja és az elmaradhatatlan gyömbért. Magamhoz vettem továbbá 1,5 ásványvizet és degeszre zabáltam magam.

Hazaérve volt némi problémám az éhséggel, de ahhoz hogy csillapítani tudja el kellett ugrani a boltba. Ott is volt némi gondom, mert hatalmába kerített a fáradság és legszívesebben az ágyban feküdtem volna hassal - a párom aranya kezeire bízva a hátam - relaxáltam volna egy nagyot. Végül is vettem csirkét, gombát,póréhagymát, céklát.

IMAG3618.jpgMajd itthon jött a gondolat, hogy mi legyen belőle.

4 nagy gerezd fokhagymát felkarikáztam a 30 cm-es póréhagymával és olíva olajon pirítani kezdtem. Az egész csirkét lepucoltam és felkockáztam, majd a fokhagyma mellé bedobtam. Lassú tűzön kakukk fűvel, tárkonnyal, Cayenne borssal és fekete borssal fűszereztem. Mikor már kérges a hús, beledobtam mellé a negyedre vágott gombát és egy TV paprikát felkarikázva. Végül a csíkokra vágott kb 2 szelet céklát. Egy kicsit hagytam párolódni, majd fedőt levéve nagy fokozaton (villany) jól megpirítottam az egészet. Mikor kész lett egy ültő helyben benyomtam.

Mikor elfogyott, gondolnom kellett a másnapi kajára is, mert tudtam, hogy elfoglaltságom lesz (autó szerelés másnak).

Kiolvasztottam 3 db kisebb hekket a fagyóból. Sajna képet nem csináltam, de finomra sikerült.

A felolvadt halat megszabadítottam a szálkáitól, szója szószba és kakukkfűbe raktam bele, mintha fasírt lenne. Serpenyőt felmelegítettem (TEFAL, olyat válasz amin nem ég le semmi). A szószos halból golyót formáztam és beleraktam a serpenyőbe, majd ott egy kicsit lenyomtam a szedőkanállal. Jól megsütöttem az egyik oldalát. Akkor fordítottam meg, mikor már nem remegett, ha mozgattam a tálat. Megfordítva a másik oldalát is megsütöttem.

Negyedik nap.

81,4 kg

Sima nap volt, semmi extrával. Reggeli a bevált gyümölcsmix gyömbérrel. Ebédet kihagytam mert nem volt rá időm, majd este 21 órakor hazaérve megettem az előző nap készített halat egy sárgarépával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://franciariviera.blog.hu/api/trackback/id/tr345891231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása