HTML

Út a riviérára

Egy hosszú út melynek végén a várva várt hétvége

Friss topikok

  • Tancos: Szia Megértem, hisz nagyon sokat dolgoztok. A sulyommal kapcsolat tartom, a futás sokat segít. Má... (2012.04.04. 21:25) London
  • Hella1975: Áprilistól várhatólag meglesz a kihúzható kanapé is. lesz hol aludni. :) (2012.02.19. 21:26) Élmények
  • LeAg: Miutan a Cannes-i fesztival idejen jöttök, talan lesz "egy-ket" CELEB akiket latni fogtok... :-) I... (2011.10.25. 18:20) Köszönet
  • Tancos: :) (2011.10.24. 19:09) ANGLIA
  • Tancos: Hugi is elkezdte. Remélem sikerült neki is elérni mindazt amit nekem. Kolleganőm is csinálja illet... (2011.10.20. 07:59) Snadwich party

Linkblog

21. nap 2015

Tancos 2015.04.11. 23:10

csulokcsonttal.jpg77,5 kg. Király. Jól néz ki a mérlegen látott érték. Ez a képt este készült, apósom a másnapi ebédjét készítette elő, én megláttam a csülköt és ez lett belőle.

A tegnap bevásárolt hatalmas mennyiségű gyümölcs kánaánt ma reggel kihasználtam. 1 alma, 1 banán, 1 narancs. Mivel nagyon utálom, mikor ételt kell kidobni a szemétbe, így hajlamos vagyok inkább megenni, mint kidobni. Néha pórúl járok vele, mint pár napja a rántott hússal. A tegnapi tejfakasztó Meki után még maradt két sajtburger és 1 almás pite. Reggelire egy sajtburgert a gyümölcsök mellé megettem.grillezett_hal_margrinon_1.jpg Kiérve anyósékhoz láttam, hogy a nagyobbik sogorom nekieset parkettázni, mivel ez a szakma számomra még érdekes, így csatlakoztam mellé. Hamar készen lettünk, mert nem egymás ellen dolgoztunk, hanem egymás kezei alá. Közben volt az ebéd, melyet én kihagytam, mert a gyümölcs és a meki igen eltelített. Így dél helyett 15 órakkor kezdtem neki az ebédem megcsinálásának.

Kint gázrózsa ven a főzéshez, itthon kerámia lap. Sokban különbözik a két rendszer. Az ebédem lassan készült el, mert még a halakat ki magvan_zoldsegkoret_grillezett_gombaval_es_hagymaval.jpgkellett filéznem, ízesítenem, sütnőm, majd jött a megmarad szaftban és evőkanálnyi szójaszószban a gomba és hagyma grillezése. Közben a paradicsomot, uborkát, sárgarépát és jégsalátát vágtam nagyjából össze (nagy darabokra) és egy tálban Balzsam ecettel ízesítettem. Mikor kész volt a hal és a zöldség, akkor ugyan abban a serpenyőben, de átöblítés után magmix-et raktam (szezám-, len- és napraforgó mag) pirítottam meg és szortam rá. Isteni ízvilág volt, melyett két ujhagymával spékeltem meg. Délután sogorom csinált kakaós csigát, nagyin jó illata volt, így egy 2 cm-es darabkát megkostoltam. Vacsorára az ebédről megmaradt finomságot ettem meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://franciariviera.blog.hu/api/trackback/id/tr167359420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása